Kırklareliden kısa kısa

Kırklareliden kısa kısa -Orman İşletme Müdürlüğünce çam ve badem fidanı dağıtıldı


KIRKLARELİ (A.A) - Kırklareli Orman İşletme Müdürlüğünce Dünya Orman Günü ve Ormancılık Haftası kapsamında vatandaşlara çam ve badem fidanı dağıtıldı.
     İl Orman İşletme Müdürü Metin Dikmen, Karakaş Mahallesi Vilayet Meydanı İstasyon Caddesindeki fidan dağıtım etkinliğinde yaptığı konuşmada, vatandaşlara 3 bin 500 fidan dağıtıldığını söyledi.
     Ormanlara sahip çıkmanın, geleceğe sahip çıkmak anlamına geldiğini belirten Dikmen, Dünya Ormancılık Gününde insanlara ağaç ve orman sevgisini aşılamak istiyoruz. Kırklarelili vatandaşlar ağaç dikme konusunda duyarlı dedi.
    
     -YGSye girecek öğrenciler eğlendi
    
     Kırklareli Milli Eğitim Müdürlüğünce Yükseköğretime Geçiş Sınavına (YGS) girecek öğrenciler için eğlence programı düzenlendi.
     İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz, Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilen programda yaptığı konuşmada, 24 Martta sınava girecek öğrencilerin moral depolamasını sağlamayı amaçladıklarını söyledi.
     Öğrencilerin sınavda başarılı olacağına inandığını belirten Korkmaz, Sınav, yaşamın en önemli olayı değil, sadece önemli olaylarından biridir. Her birinizin ne kadar emek harcadığının farkındayız. Hiçbir emek karşılıksız kalmaz dedi.
     Konuşmaların ardından öğretmenler ve öğrenciler müzik eşliğinde eğlendi.
    
     Muhabir: Salim Tiran / Cihan Demirci
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Kırklareliden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER