Kırşehirde, Topluma Hizmet Projesi uygulanıyor

Kırşehirde, Topluma Hizmet Projesi uygulanıyor -Proje kapsamında, üniversite öğrencileri zabıta ekipleri ile birlikte denetim yapacak


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehirde uygulanan Topluma Hizmet Projesi kapsamında, üniversite öğrencileri zabıta ekipleri ile birlikte denetim yapacağı bildirildi.
     Kırşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Zabıta Müdürlüğü tarafından başlatılan Topluma Hizmet Projesi devam etiği belirtildi.
     Proje kapsamında, Ahi Evran Üniversitesi Fen Bilgisi öğrencileri ile Zabıta Müdürlüğü ekipleri, lokantalar, kafeteryalar, ekmek fırınları, oteller, kasaplar, pazar yerleri, kaldırım işgalleri, dilencilik, iş yeri ruhsatları denetleneceği ifade edilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:
     Zabıta Müdürlüğümüz zor şartlar altında gece gündüz çalışarak halkın gözü kulağı olmuştur. Öğrencilerin böyle bir projede yer alarak kendileri açısından farkındalık oluşturmaları çok önemlidir. Bu proje sayesinde öğrenciler belediye zabıta ekiplerinin nasıl çalıştığını, neler yaptığını, denetimlerin nasıl yapıldığını görecekler. Gönüllülük esasına dayanan bu projenin toplumda sorumluluk bilincini artırmada büyük rolü var.
    
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber Kırşehirde, Topluma Hizmet Projesi uygulanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER