Kırşehir PMYO ilk mezunlarını verdi

Kırşehir PMYO ilk mezunlarını verdi -Okul Müdürü Müslüm Kılıçaslan: Biz inanıyoruz ki, buradan mezun olan 241 öğrencimiz, teşkilatımıza çok şey katacaktır


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehir Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO), ilk mezunlarını verdi.
     Okul Müdürü Müslüm Kılıç, okul bahçesindeki törende yaptığı konuşmada, polis adaylarının modern ve iyi fiziki imkanlara sahip ortamda eğitim aldığını belirterek, bu fiziki imkanları eğitim anlamında en iyiye dönüştürmek için personel ve eğitim kadrosuyla yoğun geçen 2 yılı geride bıraktıklarını söyledi.
     Kılıçaslan, Temel stratejimiz, demokrasiye, insan haklarına saygılı, Atatürk ilkelerine bağlı, milletine hizmet etmeyi aşk edinen insanları, polis memurlarını yetiştirmek. Biz inanıyoruz ki, buradan mezun olacak olan 241 öğrencimiz teşkilatımıza çok şey katacak, teşkilatımızın daha ileriye gitmesi için bir sinerji oluşturacaktır diye konuştu.
     Dönem birincisi Veli Kantar da, şerefli polislik mesleğini yapmaya hazır olduklarını dile getirerek, Türk polisi, atasının izinde, milletinin hizmetindedir dedi.
     Konuşmalardan sonra yemin eden 241 polis adayı, keplerini havaya fırlatarak mezun olmanın sevincini yaşadı.
     Törene, Vali Mehmet Ufuk Erden, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Garnizon Komutanı Albay Türker Yılmaz, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kudret Saylam, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Şahin, Emniyet Müdürü Metin Aşık, polis adayı öğrencilerin yakınları katıldı.
    
     Muhabir: Abdullah Yıldız / Mustafa Yıldız
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Kırşehir PMYO ilk mezunlarını verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER