Kırşehirli iş adamları Irak pazarına yöneldi

Kırşehirli iş adamları Irak pazarına yöneldi


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehirli sanayici ve iş adamlarının, Irak pazarına yöneldiği bildirildi.
     Kırşehir Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Müfit Göçen, yaptığı yazılı açıklamada, haziran ayı başında Kayseride düzenlenen Mobilya Yan Sanayi Fuarında, Musul Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Haluk Avni Kasım ve Iraklı iş adamları ile görüştüklerini kaydetti.
     Musul ile Kırşehir arasında ticari işbirliği yapılması konusunda istişarelerde bulunduklarını ifade eden Göçen, Kırşehirin özellikle termal turizmi ile ilgili potansiyelini Musul heyetine anlattıklarını, Kırşehiri tanıtan kitap, broşür ve vazo hediye ettiklerini anlattı.
     Musul heyeti ile son derece olumlu görüşmeler yaptıklarını belirterek, Musul oda başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle yaptığımız görüşmeler son derece olumlu geçti. Kendilerini Kırşehire davet ettik ve önümüzdeki günlerde Kümelenme Projesi kapsamında Kırşehirde ağırlayacağız. Kırşehirin termal yönünü ve teşvikte aldığı avantajlara ilişkin kendilerine bilgi aktardık. Kırşehir ile Musul arasında bir ticari köprü kurma adına bu görüşme ve toplantıları önemsiyoruz. Kırşehirde üretim yapan mobilyacılarımızın Musula girmeleri ve ticaret yapmalarını sağlamak adına, girişimlerimizi sürdüreceğiz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Abdullah Yıldız
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Kırşehirli iş adamları Irak pazarına yöneldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER