KİT Komisyon Başkanı ve AK Parti

KİT Komisyon Başkanı ve AK Parti Milletvekili Poyraz: -(Bozüyük Belediye Başkanlığı adaylığı) Aday olmam söz konusu bile olamaz, böyle bir şeyi düşünmüyorum (Fotoğraflı - Görüntülü)


BİLECİK (A.A) - TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyon Başkanı ve AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, Bozüyük Belediye Başkanlığı adaylığının söz konusu olmadığını belirterek, böyle bir şeyi düşünmediğini söyledi.
     Poyraz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir ekip olduklarını ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğanla yola çıktıklarını ifade ederek, millete hizmet etme anlamında sadece milletvekilliği sıfatının hizmet olarak görülmemesi gerektiğini kaydetti.
     Zamanı geldiğinde milletvekilliğinin sona ereceğini ve Başbakan Erdoğanla yapacakları istişare sonucu ne görev düşüyorsa, hizmet anlamında görevden kaçmayacağını dile getiren Poyraz, şöyle konuştu:
     Bozüyük Belediye Başkanlığı adaylığı gibi aklımdan böyle bir şey geçmiyor. Ben Bozüyük Belediye Başkanı adaylığım noktasında hiçbir şekilde onu telaffuz etmedim. Açıkçası düşünmüyorum da. Şu andaki mevcut bulunduğum yer itibarıyla, konum itibarıyla da bunun pratikte fiilen olması da mümkün değil. Yani şu anda ben milletvekili sıfatımla devam ediyorum. Dolayısıyla da milletvekilliğini bırakıp da Bozüyük Belediye Başkan adayı olmam söz konusu bile olamaz.
    
     -Olaylara bakış açımız bütüncül-
    
     Poyraz, kadro olarak hem Türkiyenin hem de Bileciki ilgilendiren problemleri çözmeye çalıştıklarını anlatarak, Bileciki ilgilendiren bir sorun gibi görünen bir sorunun aynı zamanda tüm bölgeyi, ülkeyi ilgilendiren bir sorun olabileceğini bildirdi.
     Türkiyenin temel sorununun aynı zamanda Bilecikin de sorunu olduğunu vurgulayan Poyraz, Dolayısıyla biz burada vatandaşımızın ihtiyaçlarını karşılama, sorunlarını çözme anlamında bir eş güdüm halinde bunu yapmaya çalışıyoruz. Mesela, Mekece-Bozüyük yolumuz vardı. İlimizin yıllardır kangren haline gelmiş olan problemiydi. Allaha şükür onu yaptık bitirdik. Yaklaşık 1 milyar lirayı aşan bir yatırım yapıldı. Şimdi görünürde bunu Bilecikin sorunu çözüldü diye düşünebilirsiniz ancak ben biliyorum ki sadece Bilecikin değil İstanbuldan başlayarak Antalyaya kadar onlarca ilimizin de kullandığı, onların da yararlandığı bir sorunu çözmüş olduk.
    
     Muhabir: Mesut Tankulu - Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber KİT Komisyon Başkanı ve AK Parti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER