KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti

KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bilecik Milletvekili Poyraz: Yeni yıla gireceğimiz bugünlerde, ülkemizde her alanda yaşanan olumlu gelişmeler, mutlu ve müreffeh Türkiye hedefimize bizleri bir adım daha yaklaştırmaktadır


BİLECİK (A.A) - TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, yeni yıla girilen şu günlerde, ülkede her alanda yaşanan olumlu gelişmelerin, mutlu ve müreffeh Türkiye hedefine bir adım daha yaklaştırdığını bildirdi.
     Poyraz, yayımladığı yeni yıl mesajında, üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakırken, umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla girildiğini kaydetti.
     Mutlu ve müreffeh Türkiye hedefine yönelik atılımların 2013 yılında da aynı kararlılıkla sürdürüleceğini ifade eden Poyraz, şunları kaydetti:
     Yeni yıla gireceğimiz bugünlerde, ülkemizde her alanda yaşanan olumlu gelişmeler, mutlu ve müreffeh Türkiye hedefimize bizleri bir adım daha yaklaştırmaktadır. Bu hedefe yönelik atılımların 2013 yılında da aynı kararlılıkla sürdürüleceği milletimizce bilinmelidir. 2013 yılında da huzuru, barışı ve refahı isteyen ve her şeyin en iyisine layık olan milletimizin tüm dileklerinin gerçekleşmesini diler, bu vesile ile Bilecikimize sevgi ve selamlarımı sunarım.
     MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker de yayımladığı yeni yıl mesajında, bütün insanlığın ihtiyaç duyduğu adaletin ve huzurun tesis edilmesi yönünde adımlar atılmasının herkesin ortak özlemi olduğunu bildirdi.
     Şeker, mesajında şunları kaydetti:
     2013 yılı umuyorum ki, bu anlamda yeni başlangıçlara, yeni umutlara, yeni başarılara da vesile olacaktır. Acılardan, hatalardan ve yanlışlardan dersler çıkarılmasını umduğumuz yeni yılın hemşehrilerimize ve aziz milletimize sağlık, huzur, mutluluk ve esenlik getirmesini Cenab-ı Allahtan niyaz ederim.
    
     Muhabir: Barış Eren / Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER