Kızılaya kurban bağışı talebi

Kızılaya kurban bağışı talebi -Keban Şube Başkanı Mustafa Deniz, vatandaşlardan Kızılaya kurban bağışında bulunmalarını istedi


ELAZIĞ (A.A) - Kızılay Keban Şube Başkanı Mustafa Deniz, vatandaşlardan Kızılaya kurban bağışında bulunmalarını istedi.
     Deniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, toplumdaki sosyal dayanışmanın temin ve devamını temin eden en önemli dinamiğin yardımlaşma prensipleri olduğunu söyledi.
     Kurban ibadetinin bu yardımlaşmaların en önemlilerinden biri olduğunu ifade eden Deniz, insan onurunu korumayı varlık sebebi bilen Türkiye Kızılay Derneği olarak insanların acılarını dindirmeye gayret ettiklerini belirtti.
     Vekaletle kurban kesim kampanyasını büyük bir sorumluluk duygusuyla sürdürdüklerini kaydeden Deniz, Vekaletini Kızılaya verdiğiniz kurbanlar, uzman veteriner hekimler gözetiminde, sağlık kontrolü yapılmış, tercihen erkek hayvanlar seçilerek satın alınır. Bütün kesimler, uygun kombinalarda hijyenik koşullara uygun olarak yapılır. Yaptığınız her bağış, bulunduğunuz yere konserve yapılarak geri döner dedi.
     Deniz, şube olarak kendilerine yapılacak her bağışı Kebanda ve köylerinde yaşayan ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak istediklerini belirtti. Kızılayın vekaletle kurban kesim bedelinin 675 lira olarak belirlendiğini ifade eden Deniz, vatandaşların tüm Kızılay şubeleri ve Kızılayın hesabının bulunduğu bütün bankalar aracılığıyla bağışta bulunabileceklerini bildirdi.
    
     Muhabir: Pir Hasan Doğan / Ömer Fansa
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Kızılaya kurban bağışı talebi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER