Kızılayda kurban bedeli 675 lira

Kızılayda kurban bedeli 675 lira -Şanlıurfa Şube Başkanı Elçi: -Kızılay, bağışçılarımızdan aldığı vekaletle kurbanları dini kurallara uygun olarak kestirip hijyenik koşul ve standartlarda paketleterek yıl boyunca konserve olarak


ŞANLIURFA (A.A) - Türk Kızılayı Şanlıurfa Şube Başkanı Ahmet Elçi, bağış kampanyalarıyla milyonlarca kişiye yardım ulaştırmayı hedeflediklerini belirti.
     Elçi, yaptığı yazılı açıklamada, Türk Kızılayının her yıl olduğu gibi bu yıl Kurban Bayramında da yardımları kabul edeceğini belirtti.
     Bağış kampanyasıyla ihtiyaç sahiplerine yardımları ulaştırmayı planladıklarını aktaran Elçi, şunları kaydetti:
     Kızılay, bağışçılarımızdan aldığı vekaletle kurbanları dini kurallara uygun olarak kestirip, hijyenik koşul ve standartlarda paketleterek yıl boyunca konserve olarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaktadır. Böylelikle halkımızın moral değerleri içinde en değerlisi olan yardımlaşma bilincinin bir göstergesi sayılan vekaletle kurban kesiminin huzur ve güven içinde kurumumuz aracılığıyla yapılması sağlanmaktadır.
     Böylece bu kampanya bir yardımlaşma seferberliğine dönüştürülmektedir. Bağışçılarımıza internet ve 168 çağrı merkezinden yapacakları kurban bedeli ödemelerinde 3 taksit olanağı sunulmaktadır. Kurban bağışı döneminde Türk Kızılayına vekalet verme yoluyla bağışta bulunabilinir.
    
     Muhabir: Müslüm Etgü
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Kızılayda kurban bedeli 675 lira Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER