Kızılay Muş Şube Başkanı Koç, Dedeyi

Kızılay Muş Şube Başkanı Koç, Dedeyi ziyaret etti


MUŞ (A.A) - Kızılay Muş Şube Başkanı Cengiz Koç, Belediye Başkanı Necmettin Dedeyi ziyaret etti.
     Ziyarette gazetecilere açıklama yapan Koç, geçtiğimiz hafta genel başkanlarının katılımıyla Muşta toplantı düzenlediklerini anımsattı.
     Toplantıya 70 şube başkanının katıldığını hatırlatan Koç, şöyle konuştu:
     Toplantıda tüm davetlilere örnek bir ev sahipliği yapan ilimizin protokol üyelerine teşekkür ediyorum. İlimize genel misafirlerimiz, gördükleri ilgi karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Bu diğer illere de örnek teşkil edecektir. Diğer şubelerimizin, Muş şubemizin bilgi ve tecrübelerinden faydalanmasının yararlı olacağına inanıyorum. Kızılay heyetinin ilimize gelmesiyle, inşaatı devam eden rehabilitasyon ve çok amaçlı lojistik merkezi inşaatının başlatılması programlandı.
     Dede ise Kızılay Muş Şubesinin birçok ilden daha aktif şekilde çalıştığını ve yaşanan Van depremlerinde bölgeye ilk olarak Muş ekibinin ulaştığını söyledi.
     Dede, Bunun yanı sıra, Muş şubemiz kışın Muş, Bitlis ve Bingöl karayollarında mahsur kalan vatandaşlara günlerce yardım malzemesi dağıttı. yaşanan sıkıntılarda insanlarına aklına ilk olarak Kızılay geliyor. Buradaki şubemizle iftihar ediyoruz. Bu nedenle şube başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum dedi.
     Ziyaret sonunda Koç, Dedeye çeşitli hediyeler verdi.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Kızılay Muş Şube Başkanı Koç, Dedeyi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER