Kızıltepe STKlar Platformu Dönem Sözcüsü Öter:

Kızıltepe STKlar Platformu Dönem Sözcüsü Öter: Birlik ve beraberliğin önemli olduğu, kardeşliğe ihtiyacımız olan bu günlerde Berat Kandilini, bir fırsat olarak değerlendirmeliyiz


MARDİN (A.A) - Kızıltepe Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Dönem Sözcüsü Mehmet Şerif Öter, Birlik ve beraberliğin önemli olduğu, kardeşliğe ihtiyacımız olan bu günlerde Berat Kandilini bir fırsat olarak değerlendirmeliyiz dedi.
     Öter, Berat Kandili dolayısıyla yaptığı açıklamada, Berat Kandilinin, rahmet, kurtuluş ve arınma dönemi olan Ramazan ayının müjdeleyicisi ve af gecesi olduğunu belirtti.
     Kandilin; kırılan kalpleri onarma, dargınlık duvarlarını yıkma, kin, nefret ve intikam duygularını aşma günü olduğunu ifade eden Öter, Birlik ve beraberliğin önemli olduğu, kardeşliğe ihtiyacımız olan bu günlerde Berat Kandilini bir fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Berat Kandili, arzularımızın, tutkularımızın, heveslerimizin ve bencilliklerimizin egemenliğinden, nefsimizin esaretinden, borçtan, suç ve cezadan, zorluktan kurtulmak, gerçek özgürlüğe kavuşarak temize çıkmaktır. Berat Kandilinin, ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesi, İslam aleminin birlik ve beraberliği ile barış ve huzuruna vesile olması en büyük temennimizdir.
    
     Muhabir: Serkan Yücel Aydın / Şengül Oymak / Sema Kaplan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Kızıltepe STKlar Platformu Dönem Sözcüsü Öter: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER