KKTC Esnaf ve Sanatkarlar Birliği yöneticileri

KKTC Esnaf ve Sanatkarlar Birliği yöneticileri Ünveri ziyaret etti


NEVŞEHİR (A.A) - Ahilik Haftası kutlamalarına katılmak üzere Nevşehirde bulunan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Federasyonu Başkanı Kemal Altuncuoğlu başkanlığındaki bir heyet, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünveri ziyaret etti.
     Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördünün de hazır bulunduğu ziyarette aynı zamanda Nevşehirli de olan KKTC Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Federasyonu Başkanı Altuncuoğlu, Nevşehirde bulunmaktan dolayı mutluluk içerisinde olduklarını söyledi.
     Başkan Ünver de, tarihin derinliklerinden gelen bir heyecan içerisinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin kalplerinde farklı bir yeri olduğunu belirtti.
     Ünver, bu heyecanı diğer Türk Cumhuriyetlerinden gelen heyetlerin yanı sıra kendisinin yaptığı ziyaretlerde de aynı şekilde yaşadığını dile getirerek, Sizlerle aynı millet şuuru içerisindeyiz. Tarih boyunca Türk Milleti gittiği her topluma barış, dostluk ve kardeşlik ilişkilerini en üst düzeyde değerlendirmişlerdir dedi.
     KKTC Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Federasyon Başkan Yardımcısı ve Kuzey Kıbrıs Taksiciler Birliği Başkanı Murat Karalar ve Girne Beledile Başkanı Pervin Selçuklunun da katıldığı ziyarette, daha sonra, Altuncuoğlu, Ünvere eski bir fotoğraf ile KKTCyi tanıtan bir de kitap takdim etti.
     Ünver de, konuklarına günün anısına Avanos toprağından yapılı Anfora ile Nevşehir Belediyesi kültür yayınlarından oluşan bir set hediye etti.
    
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber KKTC Esnaf ve Sanatkarlar Birliği yöneticileri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER