KKTC Maliye Bakanı Tatar, DÖSİADı ziyaret

KKTC Maliye Bakanı Tatar, DÖSİADı ziyaret etti


ANTALYA (A.A) - Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Maliye Bakanı Ersin Tatar, Döşemealtı Sanayici ve İşadamları Derneği (DÖSİAD) üyeleri ile bir araya geldi.
     Tatar, beraberindeki heyetle DÖSİAD Başkanı Gültekin Gencer ve dernek üyeleri ile bir araya geldi.
     Gültekin Gencer, DÖSİAD olarak yurt dışı ziyaret programı çerçevesinde ilk durağın yavru vatan Kıbrıs olduğunu belirterek, Geçtiğimiz yıl yoğun bir katılımla gerçekleştirdiğimiz Kıbrıs seyahatimizde üst düzey protokol nezdinde görüşmeler yapmıştık. Bu görüşmelerden birisi de Kıbrıs Maliye Bakanımızdı. O gün kendisini Antalyaya davet ettik. Sağ olsun, bizi kırmadı, geldi. Bir araya gelmekten mutlu ve gururluyuz dedi.
     Yavru vatandan çok verimli sonuçlarla döndüklerini, iş gezisine katılan iş adamı ve sanayicilerin Kıbrıslı mevkidaşları ile başarılı ticari bağlantıları yaptıklarını anlatan Gencer, bu iş birliğinin artarak devam etmesini diledi.
     Ersin Tatar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, DÖSİAD üyesi yatırımcı iş adamlarının Kıbrısta yapmayı düşündükleri yatırımlara her zaman destek olmaya hazırız. DÖSİADın adaya ziyaretinden sonra adada ticari anlamda bir hareketlenme yaşandı diye konuştu.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber KKTC Maliye Bakanı Tatar, DÖSİADı ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER