Klima ustasının tehlikeli çalışması

Klima ustasının tehlikeli çalışması -Antalyada bir binanın 4. katının dış cephesinde bulunan klimayı sökmeye çalışan klima ustasının, tehlikeli çalışması görenleri şaşkına çevirdi


ANTALYA (A.A) - Antalyada bir binanın 4. katının dış cephesinde bulunan klimayı sökmeye çalışan klima ustasının, tehlikeli çalışması görenleri şaşkına çevirdi.
     Antalyada yaşayan ve ismi öğrenilemeyen 2 klima ustası, Muratpaşa ilçesi, Güllük Caddesindeki bir binanın 4. katının dış cephesinde bulunan klimayı sökmek için çalışma başlattı. Bir klima ustası, klimanın dış cepheye bağlı vidalarını sökmek için camdan sarktı. Bu sırada arkadaşı ise klima ustasını ayağından tutarak düşmemesi için çaba gösterdi. Sadece bir ayağı pencerenin içinde olan ve vücuduyla tamamen dışarıya sarkan klima ustası, görenlerin yüreklerini ağza getirdi.
     Yaklaşık 15 dakika süreyle arkadaşının yardımı ile vücudu tamamen sarkık bir şekilde 4. kat penceresinde çalışan klima ustası, caddeden geçen vatandaşların ilgi odağı oldu. Klimanın üzerinde yürüyen klima ustası, tehlikeli çalışmasın ardından klimayı sökmeyi başardı. Klima ustası, arkadaşının yardımı ile klimayı odaya aldı.
     İsmini belirtmeyen klima ustası, gazetecilerin de röportaj teklifini kabul etmedi.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Klima ustasının tehlikeli çalışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER