Kocadon, Bodrumlu büyükleri ziyaret ediyor

Kocadon, Bodrumlu büyükleri ziyaret ediyor -Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Türkkuyusu Mahallesini ziyaret etti


MUĞLA (A.A) - Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, mahalle büyükleriyle yaptığı yemekli sohbet toplantılarına devam ediyor.
     Kocadon, Yokuşbaşı, Kumbahçe ve Cevat Şakir Mahallerinden sonra dördüncü toplantıyı Türkkuyusu Mahallesinde gerçekleştirdi.
     Toplantıya Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Orman, Belediye Meclis Üyesi Vedat Bozbey ve Türkkuyusu Mahallesi muhtarı Bahattin Aşkın ile mahalle büyükleri katıldı.
     Bodrumu Bodrum yapan değerleri korumak ve büyüklere vefa borcunu ödemek için toplantıları düzenlediğini belirten Kocadon, Bodrumda bir gelenek başlattık. Mahallelerimizin büyükleri ile yemek yiyoruz, sohbet ediyoruz. Sizler bizim her şeyimizsiniz. Bugün Bodrum varsa sizlerin sayesinde var. Bazılarının aklında Bodrum nereye gidecek gibi bir düşünce var. Böyle bir düşünce olmasın. Hepiniz rahat olun, Bodrumun geleceği çok parlak dedi.
     Mahalle muhtarı Bahattin Aşkın da toplantı düzenlediği ve Bodrumun eski değerlerine sahip çıktığı için Belediye Başkanı Mehmet Kocadona teşekkür etti.
    
     Muhabir: Ali Ballı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kocadon, Bodrumlu büyükleri ziyaret ediyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER