Kocaelide mikro kredi atağı başlatılacak

Kocaelide mikro kredi atağı başlatılacak -İl Özel İdaresi tarafından hazırlanan 2013 performans programı kapsamında en az 500 kişiye mikro kredi verilmesi hedefleniyor


KOCAELİ (A.A) - Kocaelide İl Özel İdaresi tarafından hazırlanan 2013 performans programı kapsamında en az 500 kişiye mikro kredi verilmesi hedefleniyor.
     Kocaeli İl Özel İdaresince hazırlanan performans programıyla halka daha iyi hizmet verilmesi, hizmetlerin kalitesinin artırılması, kurumun idari, mali ve teknolojik açıdan güçlendirilmesi amaçlanıyor.
     Program kapsamında çalışanların bilgi ve becerilerinin geliştirilmesi için her personele en az 15 saat eğitim verilmesi, kurumsallaşma faaliyetlerinin artırılması ve yapım işlerinin yüzde 90ının tamamlanması hedefleniyor.
     Hedefler arasında her yıl en az 500 kişiye mikro kredi verilmesi ve yüzde 100 mali disiplin sağlanarak bütçenin açık veya fazla vermesinin önlenmesi de yer alıyor.
     Programda tüm hizmet grupları için ihtiyaç duyulan tesis, araç ve donanımın sağlanması, koruyucu ve önleyici sosyal hizmet modeli çalışmalarının artırılması, 2 yılda 4 bin özürlüye evde bakım hizmeti verilmesi, 2014 yılına kadar sokakta çalışan bin 500 çocuğun eğitime kazandırılması da amaçlanıyor.
    
     Muhabir: Necdet Doğruyol
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Kocaelide mikro kredi atağı başlatılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER