Kocaelide 2 atık su arıtma tesisinin

Kocaelide 2 atık su arıtma tesisinin açılışı yapıldı -Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu: Sanayi kenti olan Kocaelide artık hiç kimse istediği gibi çevreyi kirletemez


KOCAELİ (A.A) - Kocaelide Kocaeli İl Özel İdaresi ve Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresince (İSU) İzmit ve Derincede yapılan atık su arıtma tesislerinin açılışı yapıldı.
     İzmit Hakkaniye Köyündeki tesisin açılışında konuşan Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Kocaelide tüm kurumların halkın hizmetinde olduğunu ve örnek çalışmalara imza attığını belirterek, şehirlerde ne varsa artık köylerde de olmaya başladığını söyledi.
     Kocaelideki tüm kurumların birlikte hareket ederek şehirle köyleri aynı standarda getirmek için çalıştığını vurgulayan Topaca, vatandaşın hayatını kolaylaştıracak hizmetler yapmaya devam edeceklerini kaydetti.
     Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise çalışınca yaşadıkları yerin tertemiz olduğunu anlatarak, çevre ve çevrenin temizliği konusunda son derece hassas bir kurum olduklarını ve en uzak yerdeki köyün temizliğinin bile önemli olduğunu ifade etti.
     Karaosmanoğlu, kendileri için en büyük mutluluğun şehirde veya köyde, nerede yaşarsa yaşasın vatandaşın gülen yüzü olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:
     Temiz bir çevre insanlık hakkıdır. Sanayi kenti olan Kocaelide artık hiç kimse istediği gibi çevreyi kirletemez. Buna asla izin vermeyiz. Sadece atık su değil, içme suyu arıtma tesislerimiz için de aynı şey geçerlidir. Ben evimde suyu musluktan içiyorum. Bu konuda İSUya ve bize güvenin.
     Konuşmaların, ardından tesislerin açılış kurdelesi kesildi.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaelide 2 atık su arıtma tesisinin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER