Kocaelide asayiş uygulaması

Kocaelide asayiş uygulaması -Vali Ercan Topaca ile İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelikin katılımıyla 4 ilçede gerçekleştirilen uygulamalar sırasında, 4 bin 120 kişi sorgulandı


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Valisi Ercan Topaca ve İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelikin katılımıyla 4 ilçede gerçekleştirilen asayiş uygulamaları sırasında 4 bin 120 kişi sorgulandı.
     Vali Topaca, İl Emniyet Müdürü Çelik ile beraberindeki diğer emniyet yetkililerin de katılımıyla yapılan ve 3 saat süren asayiş uygulaması, Dilovası, Gebze, Çayırova ve Darıca ilçelerinde gerçekleştirildi.
     Denetimler sırasında, ilçelerin giriş ve çıkışları tutularak gelen araçlar, şüpheli kişiler ve iş yerlerinde inceleme yapıldı. Uygulamalarda, 4 bin 120 kişi ile bin 250 araç denetlendi.
     Uygulamanın ardından Gebze Emniyet Müdürlüğüne geçen Vali Topaca, Emniyet Müdürü Çelik ile 4 ilçenin kaymakam ve emniyet müdürleri ile Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker burada bir toplantı gerçekleştirdi.
     Toplantının ardından AA muhabirine açıklama yapan Topaca, halkın huzuru için eş zamanlı olarak 4 ilçede uygulama yaptıklarını belirterek, bu uygulamalarda 4 bin 120 kişinin sorgulandığını ifade etti.
     Uygulamalar sırasında çeşitli suçlardan aranan bazı kişilerin gözaltına alındığını dile getiren Topaca, 1250 araç üzerinde yapılan incelemelerde de 97 sürücü hakkında 15 bin 468 lira ceza kesildiğini kaydetti.
     Topaca, denetlenen araçlardan 14ünün trafikten men edildiğini anlatarak, 4 sürücünün de mahkemeye sevkinin sağlandığını söyledi.
     Bu tip faaliyetleri bir başka bölgede yine birkaç ilçeyi kapsayacak şekilde eş zamanlı olarak yapacaklarını vurgulayan Topaca, Eskihisardan kent merkezine gelirken vatandaşlarla sohbet ettik. Yaptığımız uygulamadan ve kontrollerden son derece memnunlar. Halkımız suçluları sevmediği için bu uygulamaların devam etmesini istiyor dedi.
    
     Muhabir: Cüneyt Türesin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaelide asayiş uygulaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER