Kocaelide hediyelik eşya mağazalarındaki satışlar arttı

Kocaelide hediyelik eşya mağazalarındaki satışlar arttı -Yılbaşının yaklaşmasıyla artan hareketlilik hediyelik eşya satışı yapan esnafları sevindirdi (Görüntülü - Fotoğraflı)


KOCAELİ (A.A) - Kocaelide yılbaşının yaklaşmasıyla artan hareketlilik, hediyelik eşya satışı yapan esnafları sevindirdi.
     Yılbaşına sayılı günler kala hediyelik eşya satışı yapan mağazalarda yoğunluk yaşanıyor. Sevdiklerine hediye almak isteyenler çanta, takı ve saat gibi ürünlere ilgi gösteriyor.
     İzmit ilçesinde hediyelik eşya satışı yapan Serkan Tilki, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yılbaşı dolayısıyla hediyelik eşya piyasasının hareketlendiğini belirterek, özellikle öğrencilerin piyasayı canlandırdığını söyledi.
     Öğrencilerin çeşitli organizasyonlar düzenleyerek hediyeleştiklerini anlatan Tilki, Genelde gençlere hitap ediyoruz ama bu adet oturdu, geleneksel bir hale geldi. Bu da bizim için hoş bir durum oluyor. Son günlerde işlerimiz biraz daha arttı. Bu tip özel günler, bizim de hazırlık yapmamıza sebep oldu şeklinde konuştu.
     Sektördeki hareketliliğin ekonomik açıdan olumlu yansıması olduğuna dikkati çeken Tilki, Daha çok yılbaşı teması içeren ürünler alınıyor. Bunların içinde kar küreleri ve müzikli kutular olabiliyor. Hediyelik eşya yelpazesi çok geniş bir alan, çantasından kıyafetine, takısına, kolyesine, saatine kadar... Yılbaşının yanı sıra kandillerde, dini bayramlarda da satış yapıyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Necdet Doğruyol
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Kocaelide hediyelik eşya mağazalarındaki satışlar arttı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER