Kocaelide hırsız operasyonu

Kocaelide hırsız operasyonu -Kocaeli ve Bursada 10 ayrı hırsızlık olayına karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişi, adliyeye sevk edildi (Fotoğraflı - Görüntülü)


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli ve Bursada 10 ayrı hırsızlık olayına karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli, adliyeye sevk edildi.
     Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, Kocaelinin Gölcük ilçesindeki bir evden hırsızlık yapılması üzerine çalışma başlattı.
     Yapılan çalışmalar kapsamında şüphelilerin kullandıkları aracın plakasına ulaşan ekipler, yaptıkları takip sonucunda aranan şüphelilerin Bursadan Kocaeliye doğru deniz yoluyla seyir halinde oldukları belirlendi.
     Eskihisar Vapur İskelesinde güvenlik önlemleri alan ekipler, Hasan H.Y. (51) ve Ahmet Pnin (27) içinde bulunduğu aracı durdurarak bu kişileri gözaltına aldı. Araçta arama yapan polis ekipleri, 5 bin avro, 12 bin TL ve bir miktar ziynet eşyası ele geçirdi.
     Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülen 2 şüphelinin, İzmitte 4, Gölcükte 3 ve Bursada 3 olmak üzere, toplam 10 ayrı hırsızlık olayına karıştıkları tespit edildi.
     Emniyetteki işlemleri tamamlanan Hasan H.Y. (51) ve Ahmet P, daha sonra adliyeye sevk edildi.
    
     Muhabir: Yunus Emre Günaydın
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaelide hırsız operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER