Kocaelide uyuşturucu operasyonları

Kocaelide uyuşturucu operasyonları -4 ayrı operasyonda, 21 kilo 425 gram esrar, 390 gram bonzai ve 10 adet extacy hap ele geçirilirdi -Gözaltına alınan 21 kişiden 3ü tutuklandı


KOCAELİ (A.A) - Kocaelide uyuşturucu ticaretine yönelik düzenlenen 4 ayrı operasyonda, 21 kilo 425 gram esrar, 390 gram bonzai ve 10 adet extacy ele geçirildi.
     Alınan bir istihbaratı değerlendiren Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İzmit Cedit Mahallesinde uyuşturucu ticareti yapan bir suç örgütünün lideri olduğu iddia edilen K.Bnin akrabası B.Enin evine operasyon düzenledi.
     Operasyonda K.Bnin de aralarında bulunduğu 10 şüpheliyi gözaltına alan ekipler, söz konusu adreste yaptıkları aramada, 300 gram bonzai ile kullanıma hazır halde bir miktar esrar maddesi ele geçirdi.
    
     -Otobüsün bagajında 21 kilogram esrar-
    
     Polis ekiplerinin düzenlediği başka bir operasyonda ise D-100 Karayolu Kartepe Tepetarla Mevkisinde durdurulan bir otobüste yapılan aramada, bagajdaki bir valizin içinde 21 kilogram esrar ele geçirildi.
     Söz konusu valizin sahibi Ali P, polis ekiplerince gözaltına alındı.
     Sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında ise Körfez ve İzmit ilçelerinde düzenlenen operasyonda, 11 kişi gözaltına alınırken, şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 75 fişek esrar, 45 fişek bonzai ve 10 adet extacy hap ele geçirildi.
     Söz konusu operasyonlarda gözaltına alınan 23 şüpheliden 3ü sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
    
     Muhabir: Yunus Emre Günaydın - Şahin Oktay
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaelide uyuşturucu operasyonları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER