Kocaelideki fuhuş operasyonu

Kocaelideki fuhuş operasyonu -Fuhuş yaptıkları ve fuhşa aracılık ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 34 kişiden 12si adliyeye sevk edildi (Fotoğraflı - Görüntülü)


KOCAELİ (A.A) - Kocaelide 5 ilçede düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda, fuhuş yaptıkları ve fuhşa aracılık ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 34 kişiden 12si adliyeye sevk edildi.
     Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince İzmit, Gölcük, Karamürsel, Başiskele ve Kartepe ilçelerinde fuhuş iddiasına yönelik düzenlediği operasyonlar kapsamında gözaltına alınan zanlıların emniyetteki işlemleri tamamlandı.
     Tehdit, cebir ve şiddet yoluyla zorla fuhuş yaptırdıkları ve fuhşa aracılık ederek yer temin ettikleri belirtilen suç örgütüne üye oldukları iddia edilen 17 kişiden 4ü ile fuhuş yaptıkları tespit edilen 6sı yabancı uyruklu 17 kadın savcılık talimatıyla emniyetten serbest bırakıldı.
     Diğer şüpheliler, Tülay İ, Mukbil A, Mehmet E, Levent E, Erdal Y, Abdullah Y, Aziz Ahmet A, Aytaç C, Murat T, Emrah Ç, Serkan D. ile Ferhat A, tehdit, cebir ve şiddet yoluyla zorla fuhuş yaptırdıkları ve fuhşa aracılık ederek yer temin etmek suçlarından adliyeye sevk edildi.
     Söz konusu suç örgütünün lideri olduğu iddia edilen ve bir süre önce cezaevinden tahliye edilen Taktak lakaplı Mustafa Tnin rahatsızlığı dolayısıyla Kocaeli Devlet Hastanesinde tedavi gördüğü, tedavisinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
    
     Muhabir: Tahir Turan Eroğlu
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaelideki fuhuş operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER