Kocaeliden kısa kısa

Kocaeliden kısa kısa -Kağıtsporlu boksörler, Türkiye Şampiyonasında beş madalya kazandı


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu boksörler Manisada yapılan Türkiye Genç Erkekler Ferdi Boks Şampiyonasında 5 madalya kazandı.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Manisa Merkez Spor Salonunda yapılan şampiyonaya 60 ilden, 78 kulübe bağlı 391 sporcunun katıldığı bildirildi.
     Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu boksörler şampiyonaya Ali Çelikiz yönetiminde antrenörler Recep Özkar, Cihan Başaran, Serkan Bal ve on dört boksörle katıldığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     10 sıklette yapılan final maçlarını, Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeçin yanı Manisalı sporseverler heyecanla takip etti. Altın madalya ve şampiyonluk için ringe çıkan genç boksörler, müsabakaları izleyen sporseverlere keyifli anlar yaşattı. Maksimum seviyede performans sergileyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu boksörler şampiyonada, iki Türkiye şampiyonluğu, bir Türkiye ikinciliği ve iki Türkiye üçüncülüğü olmak üzere toplamda beş madalya kazandı.
    
     -Karaosmanoğlu, Antakya Belediye Başkanı Savaş ile bowling oynadı-
    
     Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmitte bulunan bir alışveriş merkezini ziyaret etti.
     Alışveriş merkezinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Karaosmanoğlu, alışveriş merkezinde esnafı dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti.
     Ardından alışveriş merkezindeki bowling salonuna geçen Karaosmaanoğlu, konuk olarak Kocaelide bulunan Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile bowling oynadı.
    
     Muhabir: Yunus Emre Günaydın
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaeliden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER