Kocaeliden kısa kısa

Kocaeliden kısa kısa -24üncü Vergi Haftası -Kocaeli Vergi Dairesi Başkan Vekili Yaman, Karaosmanoğlunu ziyaret etti


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Vergi Dairesi Başkan Vekili Ayhan Yaman ve beraberindekiler, 24üncü Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlunu ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan Karaosmanoğlu, vergilendirilmiş kazancı en değerli kazanç olduğunu belirterek, büyük şehirlerde toplanan vergilerin belirli bir oranının belediyelerin gelirini oluşturduğunu söyledi.
     Kocaelide toplanan verginin Kocaeliye hizmet olarak geri döndüğüne dikkati çeken Karaosmanoğlu, Halkımızın verdiği vergileri israf etmeden, planlı bir şekilde yatırıma dönüştürüyoruz. Bu nedenle Vergi Haftasına önem veriyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak halkımızın vergi konusunda bilinçlendirilmesi için üzerimize düşeni yapmaya hazırız dedi.
     Ziyaretin sonunda, Yaman, halkın bilinçlenmesi konusunda verdiği destekten dolayı Karaosmanoğluna plaket verdi.
    
     -Körfez Vergi Dairesi Müdürü Cesar, Pehlivanı ziyaret etti
    
     Körfez Vergi Dairesi Müdürü Abdullah Cesar ve beraberindekiler, 24üncü Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivanı ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan Pehlivan, vergilendirilmiş kazancın kutsal olduğunu belirterek, aynı ülkede yaşayıp, devletin sunduğu hizmetlerden yararlanan vatandaşların devlete vergi ödemesi gerektiğini söyledi.
     Devletin vatandaşların daha rahat yaşayabilmesi için vergilerle çeşitli kullanım olanakları yarattığını vurgulayan Pehlivan, vergi ödemenin bir ülkede yaşayan her vatandaşın en kutsal görevlerinden biri olduğunu kaydetti.
     Pehlivan, vergi bilincinin arttırılması yönündeki çalışmaların önemli olduğunu dile getirerek, ziyaretlerinden dolayı Cesar ve beraberindekilere teşekkür etti.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
<< Önceki Haber Kocaeliden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER