Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu:

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu: Son 3 yılda 1 milyar 276 liralık yatırımla, 2 bin 97 proje hayata geçirildi


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 3 yılda toplam 1 milyar 276 milyon liralık yatırımla 2 bin 97 projenin hayata geçirildiğini söyledi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, İzmit Sabancı Kültür Sitesinde AK Parti Kocaeli İl Başkanlığının düzenlediği 55. İl Danışma Meclisi Toplantısında konuşan Karaosmanoğlunun, 3 yılda 1 milyar 276 liralık yatırımla, 2 bin 97 projenin hayata geçirildiği belirterek Kocaeliyi model bir şehir haline getirmek için çıktığımız yolda gücümüzü milletimizden ve teşkilatlarımızdan alıyoruz dedi.
     El ele vererek Kocaeliyi hayata döndürdüklerini anlatan Karaosmanoğlu, şunları kaydetti:
     Biz el ele, küçük bir ilçeden, bir Büyükşehir kurduk, ölmek üzere olan körfezi yeniden hayata döndürdük, Kocaeliyi insanların yaşamak istediği bir şehre çevirdik. Mahallelerimizden, derelerimizden, sokaklarımızdan kanalizasyon akmasına müsaade etmedik. Milyonlarca ton pis çamuru, yılmadan biz topladık, Yeşili maviyle, körfezi yunuslarla, vatandaşımızı denizle biz barıştırdık.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER