Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu:

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu: -Sahilleriyle, parklarıyla, mesire alanlarıyla ve köyleriyle Derince cazibe merkezi oldu


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Sahilleriyle, parklarıyla, mesire alanlarıyla ve köyleriyle Derince cazibe merkezi oldu dedi.
     Derince Kaymakamı Mesut Yıldırıma hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Karaosmanoğlu, Derinceye özel önem verdiklerini söyledi.
     Sahilleriyle, parklarıyla, mesire alanlarıyla ve köyleriyle Derince cazibe merkezi oldu diyen Karaosmanoğlu, Derincenin 50-100 yıl sonrasını planlayarak hizmet ediyoruz, adımlarımızı buna göre atıyoruz. Çocuklarımıza doğasıyla yemyeşil, deniziyle pırıl pırıl bir Derince bırakmak istiyoruz. Şimdi Derince kendine gelmeye başladı, cazibe merkezi haline geldi şeklinde konuştu.
     Çenedere, Çınarlıdere, Kaşkaldere gibi vadilere binlerce ağaç diktiklerini, yeni mesire alanlarıyla Derinceyi nefes alır hale getirdiklerini belirten Karaosmanoğlu, Diktiğimiz binlerce ağacın büyümesiyle Derince önemli ormanlık alanlara kavuşacak ve bir hava koridoru oluşacak. Derincenin köylerine de önemli hizmetler yaptık. Derince halkıyla kumsalda yürüme sözü verdik ve bu sözümüzü yerine getirdik. Hedefimiz çocuklarımıza daha temiz, daha ferah, daha yaşanabilir bir Derince bırakmak. Bunun için gece gündüz demeden çalışıyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER