Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu:

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu: Kandıranın sahil köyleri, Karadenizin, Kocaelinin en güzel yerlerinden olsun istiyoruz


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıranın sahil köyleri, Karadenizin, Kocaelinin en güzel yerlerinden olsun istiyoruz dedi.
     Karaosmanoğlu, Kandıranın sahil köyleri Cebeci, Kefken ve Kerpede incelemelerde bulundu.
     Esnaf ve vatandaşlarla biraraya gelen Karaosmanoğlu, Cebeci, Kefken, Kerpe, Kovanağzı, Bağırganlı, Kumcağız gibi sahil köylerinin yaz-kış cazibe merkezi haline geleceğini ifade ederek Alt yapı bitiyor, su eksiğimiz kalmayacak, yollarımızı yapacağız. Kandıranın sahil köyleri, Karadenizin, Kocaelinin en güzel yerlerinden olsun istiyoruz diye konuştu.
     Her çalışmanın planlı ve programlı yapılacağını belirten Karaosmanoğlu, Böylece bu sahillerin kıymeti, değeri artacak ifadesini kullandı.
     Namazgah Barajıyla ilgili bilgi veren Karaosmanoğlu, şöyle konuştu:
     Kandıranın sahil köylerinde özellikle yaz aylarında yaşanan su sıkıntısını çok iyi biliyoruz. Yaz aylarında talebin artmasıyla birlikte kaynaklar yetersiz kalıyordu. İlk önce içme suyu arıtma tesisimizi tamamladık. Ardından Kandıra ve Kocaeli için büyük önem taşıyan Namazgah Barajının temelini attık. İnşaat hızla ilerliyor. Kış sularını baraj gövdesinde tutmaya başlayarak, yaz aylarında arıtmadan geçirip Kandıra ve köylerine vermeyi planlıyoruz. Bu barajla 100 yıllık su ihtiyacı karşılanmış olacak.
    
     Muhabir: Necdet Doğruyol
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER