Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu:

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu: 2013 yılı da kentimize yeni eserler katacağımız bir hizmet yılı olacak


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 2013 yılının da kente yeni eserler katacakları bir hizmet yılı olacağını belirtti.
     Karaosmanoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Büyükşehirin hizmetlerine hız kesmeden devam edeceğini belirterek, 2012 yılının son gününde de makam odasında geç saatlere kadar çalışarak sivil toplum kuruluşları ve derneklerin temsilcilerini kabul ettiğini kaydetti.
     Yapılacak hizmetlerin planlandığı toplantılara başkanlık ettiğini ifade eden Karaosmanoğlu, yeni yılın ilk sabahında ulaşım, konut ve çevre konularında çalışmaların yapılacağı alanları incelediğini bildirdi.
     Karaosmanoğlu, Kocaeli olarak hizmetlerle ve başarılarla dolu bir yılı daha geride bıraktıklarını dile getirerek, şu görüşlere yer verdi:
     Hizmet ve eserlerle dolu 2012 yılında Kocaelimizde ses getirecek başarılara imza attı. Şimdi yeni bir hizmet yılına merhaba dedik. 2013 yılında da hizmet maratonumuza hız kesmeden devam edeceğiz. 2013 yılı da kentimize yeni eserler katacağımız bir hizmet yılı olacak.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER