Kocaeli Büyükşehir Belediyesine Gazzeden ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediyesine Gazzeden ziyaret -Filistin Cebaliye Belediye Başkanı İsam Jude, Karaosmanoğlunu ziyaret etti


KOCAELİ (A.A) - Filistinin Cebaliye Belediye Başkanı İsam Jude, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlunu ziyaret etti.
     Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde gerçekleştirilen ziyarette konuşan Jude, Karaosmanoğluna teşekkür ederek, Gazze şeridinde yer alan 25 belediyeyi ve 220 bin nüfusu temsilen ziyareti gerçekleştirdiğini söyledi.
     Filistinde sokakların temizlenmesi, çöplerin toplanması ve diğer belediyecilik hizmetlerinde zorluklar yaşadıklarını anlatan Jude, Türkiyenin her zaman Filistinin yanında yer aldığını, bu nedenle şükran borçlu olduklarını ifade etti.
     Jude, Türk Dünyası Belediyeler Birliğinin (TDBB) belediyecilik konusundaki bilgi ve birikiminden yararlanmak istediklerini sözlerine ekledi.
     TDBB Başkanlığı görevini yürüten Karaosmanoğlu da Filistinin Gazze şeridinde yer alan belediyelerin yaşadığı sorunları üye belediyelerle paylaşacaklarını vurgulayarak, Manevi desteğimiz ve gönlümüz Filistinli kardeşlerimizle beraber. TDBB olarak, Gazzedeki kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Yunus Emre Günaydın
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Kocaeli Büyükşehir Belediyesine Gazzeden ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER