Kocaeli Valisi Topaca:

Kocaeli Valisi Topaca: AA, ülkemizi ve dünyayı bilgilendirmeye, aydınlatmaya başarılı şekilde devam edecektir (Fotoğraflı - Görüntülü)


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Anadolu Ajansının çok dilde yayın yapmasına ilişkin, AA, ülkemizi ve dünyayı bilgilendirmeye, aydınlatmaya başarılı şekilde devam edecektir dedi.
     AA Sakarya Bölge Müdürü Atakan Çelik ve Kocaeli Büro Müdürü Murat Paksoyun makamında ziyaret ettiği Vali Topaca, burada yaptığı konuşmada, Anadolu Ajansının Türkiyenin sesini dünyaya duyurmak hedefinin önemine dikkati çekerek, AAnın ülke içinde ve dışında meydana gelen olayların vatandaşlara ulaştırılmasında önemli bir misyona sahip olduğunu söyledi.
     Günümüzde iletişimin toplumların vazgeçilmez unsuru olduğunu ifade eden Vali Topaca, söz konusu unsurun ülkelerin tanıtımı ve gelişimi açısından önemli olduğunu dile getirdi.
     Topaca, AAnın çok dilli yayın hayatına başlamasına ilişkin de AA, devletimizin kurduğu 92 yıllık bir tecrübeyle önemli bir görevi yerine getirmektedir. AA, ülkemizi ve dünyayı bilgilendirmeye, aydınlatmaya başarılı şekilde devam edecektir dedi.
     AA Sakarya Bölge Müdürü Atakan Çelik de 6 Nisan 1920 yılında kurulan AAnın amacının, Türk milletinin sesini dünyaya duyurmak olduğunu ifade ederek, AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürkün göreve gelmesiyle birlikte, bu amaca yönelik çalışmalar yapıldığını kaydetti.
     AAnın 100. yıl vizyonu çerçevesinde çok dilli yayına da başladığını hatırlatan Çelik, AA olarak dünyanın en büyük 5 haber ajansı arasında yer almayı hedeflediklerini dile getirdi.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaeli Valisi Topaca: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER