Kocaelispora destek için yürüdüler

Kocaelispora destek için yürüdüler -Borçları nedeniyle zor günler geçiren Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Kocaelispor taraftarları, takımlarına destek için yürüdü (Fotoğraflı - Görüntülü)


KOCAELİ (A.A) - Borçları nedeniyle zor günler geçiren Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Kocaelisporun taraftarları, takımlarına destek için yürüdü.
     Tribün liderleri eşliğinde, Fethiye Caddesi üzerinde toplanan yeşil-siyahlı taraftarlar, İzmit uyuma, takımına sahip çık şeklinde slogan atarak Anıtparka kadar yürüdü.
     Taraftarların meşaleler yakıp takımlarının bayraklarını taşıdığı yürüyüş sırasında vatandaşlar alkışlarla gruptakilere destek verirken, otomobil sürücüleri de klakson çalarak taraftarlara desteklerini iletti.
     Emniyet güçlerinin geniş güvenlik önlemi aldığı yürüyüşte, bazı taraftarların yürüyüş güzergahından ayrılarak taşkınlık yapması üzerine, kısa süreli gerginlik yaşandı.
     Anıtparkta grup adına yapılan açıklamada, takımlarının zor süreçten kurtulup, yeniden eski günlerine dönmesi için yerel yöneticiler ve Kocaeli sanayicilerine destek çağrısı yaptı.
     Gruptakiler, açıklamanın ardından olaysız bir şekilde dağıldı.
    
     Muhabir: Metin Girgin - Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaelispora destek için yürüdüler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER