Kocasinandan kar mücadelesine tuz takviyesi

Kocasinandan kar mücadelesine tuz takviyesi


KAYSERİ (A.A) - Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, araç, personel, malzeme tedariki yaptıkları kış hazırlıklarını kar ve buzla mücadele için aldıkları 800 ton tuz ile tamamladıklarını söyledi.
     Yıldız, yaptığı açıklamada, sorumluluk alanlarının 7 kat büyüdüğü için karla mücadele için sürekli araç ve malzeme takviyesi yaptıklarını hatırlatarak, Aynı anda kar temizleme ve tuzlama yapabilen 3 kardozer daha almıştık. Bu güçlü araçlar sayesinde kış mücadelesinde gücümüzü ve kapasitemizi önemli miktarda artırdık. Kış mevsiminde hem kar hem de buz mücadelesi yaptığımız için şehir merkezine kar düşmeden 800 ton daha tuz aldık dedi.
     Sonbahar başlangıcında kış için tedarik yaptıklarını vurgulayan Yıldız, şunları kaydetti:
     7 metreküp kapasiteli kar küreme bıçaklı kardozerler otomatik tuz atma özelliklerine sahip olduğu için depomuzda yeterli miktarda tuz tutuyoruz. 3 tuzlama ve kar küreme aracımız vardı. Bu sayı şimdi 6 oldu. Yeni kar dozerler 12 metrekareye kadar tuz atabiliyor. Atılacak tuz miktarını da 6 kat artırabiliyor. Bu nedenle stoklarımızı yeterli boyutta tutuyoruz. Biz her ne kadar kar, buz ve kış mücadelesi yapsak da önemli olan sürücü ve yayaların dikkatli olmasıdır. Sürücülerimizi bir kez daha dikkatli araç kullanma konusunda uyarıyoruz.
    
     Muhabir: Hakan Can Şahin
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Kocasinandan kar mücadelesine tuz takviyesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER