Kocasinan Belediyesinden spor kulübüne yardım

Kocasinan Belediyesinden spor kulübüne yardım


KAYSERİ (A.A) - Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Barbaros Hayrettin Spor Kulübüne 270 bin lira destek sağlayacaklarını söyledi.
     Yıldız, yaptığı açıklamada, Barbaros Mahallesine KASKİnin de katkılarıyla bir antrenman salonu yaptıklarını belirterek, KASKİ, salonda masa tenisi, boks, tekvando, karate, basketbol branşlarıyla birlikte gençlerin, bayanların ve binlerce kişinin spor yapması için işletmeyi de üstlenmişti. Aktif ve hareketli bir spor salonu olarak çalışıyordu. KASKİ sadece Avrupa kupalarında finale çıkan bu yıl da aynı başarıyı tekrarlayan bayan basketbol takımının sorumluluğunu üstlendi ve üzülerek salonunun işletmesinden ve diğer sporlardan çekildi diye konuştu.
     Yıldız, bayan basketbol takımının bütçesinin salondaki diğer branşların bütçeleri toplamının 15-20 katından fazla olduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:
     Binlerce sporcunun faydalandığı bu salonu ortada bırakacak değiliz. Bu iş bize kaldı, yarım bırakmayıp götüreceğiz. Çalışmalar ve idare kesintiye uğramasın diye hemen Barbaros Hayrettin Spor Kulübünü kurduk. Bu salondan bütün branşlarda şampiyonlar da çıktı. Şimdi masa tenisinde Türkiye Birinci Liginde oynuyor. Amatör oldukları için de fazla bir masrafları yok. Burada ciddi bir aidat alınmıyor. Bizden yardım talep ediyorlar, bu iş başka nasıl gidecek- Biz daha önceki yıllarda bu salondaki sporcuların başarılarından ve binlerce insana spor imkanı sunmasından dolayı meclisimizce yardım kararı almıştık. Belediye Meclisinin de oluruyla Barbaros Hayrettin Spor Kulübüne 270 bin lira yardım yapacağız.
    
     Muhabir: Mustafa Önal
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Kocasinan Belediyesinden spor kulübüne yardım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER