Kocasinan Belediyesi, Vanlı depremzedeleri ağırladı

Kocasinan Belediyesi, Vanlı depremzedeleri ağırladı


KAYSERİ (A.A) - Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Van depreminin ardından Kayseriye gelen depremzedeleri, Yamula Barajı kıyısında misafir etti.
     Yıldız, burada yaptığı konuşmada, Van Gölü hasreti çeken depremzedeleri Kayserinin denizi diye tabir ettiği Yamula Barajı gölü kıyısında ağırlamak istediklerini söyledi.
     Yıldız, Depremzedelere Van Gölünü hatırlatmak, hasreti dindirmek istedik. Vanlı kardeşlerimizin gönlünü almak için buradayız dedi.
     Kayserinin her zaman ensar ruhuyla hareket ettiğini vurgulayan Yıldız, Van depreminin üstünden zaman geçti, yaralar sarılmaya başlandı. Kayseri gönlünü açtı, depremzede kardeşlerimize yardımcı olmaya çalıştı. Türkiye bir bütün halinde yardıma koştu. Kayseri, Vanlı depremzede ailelerinin bir kısmını misafir ediyor, inşallah memnun kalmışlardır. Allah bir daha deprem göstermesin diye konuştu.
     Depremzedeler de Yıldıza teşekkür ederek, Acımızı, sıkıntımızı unutturdular. Kayseride yapılanlar gönlümüzde öyle bir taht kurdu ki, ömür boyu unutmayacağız. Kayseride kardeşliği, insanlığı, misafirperverliği gördük. Geldiğimizden beri kucaklarını açtılar, imkanlarını seferber ettiler, acımızı dindirdiler. Allah devletimize ve size zeval vermesin dediler.
     Konuşmaların ardından depremzedelere yemek ikram edildi.
     (ÖZK-MUS)
<< Önceki Haber Kocasinan Belediyesi, Vanlı depremzedeleri ağırladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER