Kocasinan Belediyesi işçilerine 190 bin lira

Kocasinan Belediyesi işçilerine 190 bin lira ikramiye ödedi


KAYSERİ (A.A) - Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, belediye personeli olan 189 işçiye, toplam 190 bin TL ikramiye ödediklerini söyledi.
     Yıldız, yaptığı yazılı açıklamada, Kayseriye sundukları hizmetlerde belediye personelinin de önemli bir katkıya sahip olduğunu belirterek, 18 yıla yaklaşan belediye başkanlığı döneminde çalışan personelin maaşını, hakkını bir gün bile geciktirmeden gününde ödediklerini, çalışanın hakkını alnının teri kurumadan ödediklerini kaydetti.
     Ödemelerinde herhangi bir para sıkıntısı yaşamadıklarının belirten Başkan Yıldız, Çalışanımıza hak ettiğini gününde, hatta gününden önce ödüyoruz. Kocasinan Belediyesinde çalışan 189 işçiye sözleşme gereği 13 yevmiye karşılığında 190 bin lira ödeme yaptık. 15 Haziranda toplam 387 personelimize maaşını, yeni maaşının farkını ve maaşına karşılık yaklaşık 1 milyon lirayı banka hesaplarına yatırdık. Bugün de, 190 bin lirayı işçilerimizin hesabına yatırdık, tatil sezonunda çok iyi oldu diye düşünüyorum. İyi günlerde, aileleriyle birlikte sağlık sıhhat içinde güle güle harcasınlar dedi.
    
     Muhabir: Yemliha Kurt
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Kocasinan Belediyesi işçilerine 190 bin lira Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER