Kocasinan Belediyesi Milli Egemenlik Caddesini yeniledi

Kocasinan Belediyesi Milli Egemenlik Caddesini yeniledi


KAYSERİ (A.A) - Kocasinan BelediyeSİ, Ziya Gökalp Mahallesindeki Milli Egemenlik Caddesini yeniledi.
     Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, sürekli ve yoğun kullanımdan dolayı yıprandığı için caddeleri yenilediklerini belirtti.
     Kocasinan Belediyesi sınırları içinde çok yoğun yapılaşmanın devam ettiğine dikkat çeken Yıldız, Bu gelişim nedeniyle yeni yollar açıyoruz. Yıpranmış, yorulmuş ve alt yapısında da iyileştirmeler yapılacak caddeleri de yeniliyoruz dedi.
     Yaşanabilir mekanlar sunmanın ve hayatı kolaylaştırmanın önemli adımlarından birinin ulaşımı rahatlatmak olduğunu hatırlan Başkan Bekir Yıldız, şunları kaydetti:
     Yeni yol yapmak, yıprananları iyileştirmek için yoğun çalışıyoruz. Ziya Gökalp Mahallesinin ana arterlerinden 1 kilometre uzunluğundaki Milli Egemenlik Caddesini yenileme çalışmalarını bitirdik. Elektrik Şirketi, direkleri ve telleri yer altına aldı. KASKİ, içme suyu bağlantılarını yenileyip, kanalizasyonun eksiklerini tamamladı. Emniyet Müdürlüğü, MOBESE sistemini kurdu. Yaya yolu ve otoparklar yaparak caddeyi asfalt kapladık. 1 milyon lira harcamayla Milli Egemenlik Caddesini yenilemiş olduk. Yeni yol yapımına ve yolların yenilenmesine hız vereceğiz.
    
     Muhabir: Mesut İnce
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Kocasinan Belediyesi Milli Egemenlik Caddesini yeniledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER