Kocasinan ilçesinde 23 Nisan hazırlıkları

Kocasinan ilçesinde 23 Nisan hazırlıkları -Uygun olan 23 parka, 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocuk oyun grubu kuruldu


KAYSERİ (A.A) - Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramını nedeniyle uygun olan 23 parka çocuk oyun grubu kurduklarını belirtti.
     Yılız, yaptığı açıklamada, çocukların bayramını tebrik ederek, "Kocasinan Belediyesi olarak çocuklarımızın gönlünce bayram yapıp, diledikleri gibi oynayabilmeleri için yaklaşık 250 bin liralık çocuk oyun grubunu bayram hediyesi olarak aldık. Çocuklarımızın neşe içinde bayram kutlaması, oynaması için parkları ve çocuk oyun alanlarını donatıyoruz" dedi.
     Yıldız, bayram kutlayan, heyecan yaşayan çocukların, bol bol oyun oynamasını arzu ettiğini ifade ederek, "Çocuklarımızın gönüllerince eğlenebileceği şekilde onlara güzel parklar yapmak için yoğun gayret ediyoruz. Çocuklarımıza 23 oyun grubu kurduk, sayılarını da artıracağız, ağaç ve çiçek dikiyoruz onlar da severek kullanıp zarar vermeden koruyacak" değerlendirmesini yaptı.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber Kocasinan ilçesinde 23 Nisan hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER