Kolpaktan Emniyet Müdürü Sağlama 40 kitap

Kolpaktan Emniyet Müdürü Sağlama 40 kitap


ANTALYA (A.A) - Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Durali Kolpak, görevine yeni atanan İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlamı ziyaret ederek 40 kitap hediye etti.
     Başkan Kolpak Sağlama yeni görevinde başarılar dileyerek, Milli Eğitim Bakanlığının ilk ve orta dereceli okullar için belirlediği 100 temel eser arasında yer alan 40 kitabı hediye etti.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sağlam, Kitap kampanyası önceki görev yerim Diyarbakırda tesadüfen ortaya çıktı. Ziyaretime gelenlerin getirdikleri kitapların sayısı önemli bir sayıya ulaşınca, bu kitapları ihtiyacı olan okulların kütüphanelerine gönderdik. Şimdi de gelen kitapların sayısına göre Milli Eğitim Müdürlüğü ile bağlantıya geçeceğiz. Böyle bir kültürün yaygınlaştırılması iyi olur dedi.
     Emniyet Müdürlüğünün çalışmalarına her zaman destek vermeye hazır olduklarını belirten Kolpak, İşbirliği içinde olmaktan mutluluk duyarız. Kentin asayişi için esnaf ve emniyetin el ele çalışması gerek diye konuştu.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Kolpaktan Emniyet Müdürü Sağlama 40 kitap Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER