Konyada Çocuk ve Cami Buluşması etkinliği

Konyada Çocuk ve Cami Buluşması etkinliği -İl Müftüsü Özbuğday:Efendimiz Hz. Muhammed bile namaz kılarken omuzuna binen torunlarına kızmamış. Çocukları camiye alıştırmak, onlara caminin önemini anlatmak, camiyi sevdirmek her


KONYA (A.A) - Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Camiler ve Din Görevliler Haftası nedeniyle yürütülen Çocuk ve Cami Buluşması etkinlikleri kapsamında yüzlerce çocuk, Hacıveyszade Camisini ziyaret etti.
     Konya Erdemli Gençlik Spor ve İzcilik Kulübünce öğle namazının ardından düzenlenen programda konuşan Konya İl Müftüsü Şükrü Özbuğday, camilerin Kabenin şubeleri olduğunu, bir takım alışkanlıkların küçük yaştayken elde edildiğini söyledi.
     Hz. Muhammedin çocuklara karşı yumuşak davranmasından örnekler sunan Özbuğday, camiye gelen çocukların, yaşları gereği yaramazlık yaptıklarında da onları azarlayıp camiden soğutulmaması gerektiğini belirtti.
     Özbuğday, Efendimiz Hz. Muhammed bile namaz kılarken omuzuna binen torunlarına kızmamış. Çocukları camiye alıştırmak, onlara caminin önemini anlatmak, camiyi sevdirmek her birimizin görevidir dedi.
     Özbuğday, camiye gelen çocuklara çeşitli hediyeler takdim etti.
    
     Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Konyada Çocuk ve Cami Buluşması etkinliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER