Konyaaltı Belediyesi, Ramazan Bayramı hazırlıklarını tamamladı

Konyaaltı Belediyesi, Ramazan Bayramı hazırlıklarını tamamladı


ANTALYA (A.A) - Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ilçe sakinlerinin iyi bir bayram geçirebilmeleri için gerekli çalışmaları tamamladıklarını bildirdi.
     Başkan Böcek, yaptığı yazılı açıklamada, Fen İşleri, Temizlik ve Zabıta müdürlüklerine bağlı ekiplerin bayram süresince görevi başında olacağını kaydetti.
     Vatandaşların herhangi bir sorunla karşılaşmaması için Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı acil müdahale ekibinin görevi başında olacağı4nı belirten Böcek, Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin ise düzenli olarak çöp toplama işine devam edeceklerini kaydetti. Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerin de daha önce başladıkları denetimlerine Ramazan Bayramında devam edeceğine değinen Böcek, tüm vatandaşları Ramazan Bayramının ilk günü 12.00-13.00 saatleri arasında belediye hizmet binasında yapılacak bayramlaşma törenine davet etti.
     Başkan Böcek, Bayramlar kırgınlık ve dargınlıkların unutulduğu, karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği, hoşgörünün hakim olduğu özel günlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle bütün hemşehrilerimin Ramazan Bayramını kutluyorum dedi.
    
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Konyaaltı Belediyesi, Ramazan Bayramı hazırlıklarını... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER