Konyalı iş adamlarına Antalya Limanını kullanın

Konyalı iş adamlarına Antalya Limanını kullanın çağrısı -Port Akdeniz Antalya Limanı Genel Müdür Vekili Sert: -Denizyolu taşımacılığında Konyadaki sanayicilerin ithalatta ve ihracatta Antalya Limanını kullanmaları lojistik maliyet


ANTALYA (A.A) - Port Akdeniz Antalya Limanı Genel Müdür Vekili Özgür Sert, Konyalı iş adamlarının denizyolu taşımacılığında Antalya Limanını kullanmalarını önererek, bu durumun lojistik maliyetleri ve operasyon süreçleri açısından isabetli bir karar olacağını bildirdi.
     Port Akdeniz Liman İşletmesi Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Genel Müdür Vekili Sert, Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
     Sert, ziyarette yaptığı açıklamada Konya sanayisinin her geçen gün artan ivmeyle büyüdüğünü ancak bölgenin en büyük sorunun lojistik maliyetler olduğunu belirtti. Bu doğrultuda deniz yolu taşımacılığında Konyaya en yakın yerin Antalya Limanı olduğunu ifade eden Sert, Port Akdeniz Antalya Limanı, ithalat ve ihracatta Konyanın dünyaya açılan kapısı olacaktır dedi.
     Konyalı iş adamlarına Antalya Limanının artan yük hacmi ve kapasitesi hakkında bilgi veren Sert, Antalya Limanının konteyner, dökme, yolcu ve genel kargo hizmetleri verdiklerini kaydetti. Konyalı iş adamlarının deniz yolu taşımacılığında Antalya Limanını kullanmaları yönünde çağrıda bulunan Sert, Deniz yolu taşımacılığında Konyadaki sanayicilerin ithalatta ve ihracatta Antalya Limanını kullanmaları lojistik maliyetleri ve operasyon süreçlerinin verimliliği açısından çok daha isabetli olacaktır diye konuştu.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Konyalı iş adamlarına Antalya Limanını kullanın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER