Konyasporun 1 yıllık transfer yasağı sona

Konyasporun 1 yıllık transfer yasağı sona erdi -Kartalspordan kaleci Kaya Tarakçı ve Ahmet Gökhan Güney ile 1er yıllık sözleşme imzalandı


KONYA (A.A) - Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyasporda 1 yıllık transfer yasağı sona erdi.
     Yasağının sona ermesinin ardından ilk transferlerini yapan yeşil-beyazlı ekip, Kartalspordan kaleci Kaya Tarakçı ve Ahmet Gökhan Güneyi renklerine bağladı.
     Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten AA muhabirine, teknik direktör Hüsnü Özkaranın isteği doğrultusunda gerekli görülen mevkilere transfer yapmaya devam edeceklerini söyledi.
     Öncelikle hocanın istediği oyuncularla anlaşma yoluna gidileceğini ifade eden Öten, Kartalspordan kaleci Kaya Tarakçı ve Ahmet Gökhan Güneyi transfer ettik. Böylece bir yıl aradan sonra transferimiz başlamış oldu. O yüzden bu transferlerin ayrı bir önemi var dedi.
     Transfer için görüşme yapılan kulüp ve oyuncular bulunduğunu dile getiren Öten, Beklentilerin üzerinde rakamlar var. Bu nedenle transfer için biraz beklemede kalacağız. Bonservisi elinde olan oyuncular önceliğimiz olacak. Duruma göre hocamızın istediği bölgelere en az 7-8 transfer yapılacak diye konuştu.
     Öten, sözleşmesi biten oyunculardan Kaptan Erdinç ile 1 yıllığına yeniden anlaştıklarını belirtti.
     Konya Torkuşekerspor ile birleşilmesi konusunda medyada çıkan haberlerle ilgili de Öten, Henüz bir görüşme olmadı ama süreç için bir problem görünmüyor. Sonucu olumlu bekliyoruz dedi.
    
     Muhabir: İbrahim Yozoğlu
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Konyasporun 1 yıllık transfer yasağı sona Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER