Köpeklerden rahatsız olan kişinin muhtarı tehdit

Köpeklerden rahatsız olan kişinin muhtarı tehdit ettiği iddiası -Antalyada bir muhtar, mahalledeki köpeklerden rahatsız olan bir sakininin kendisine telefon mesajıyla hakaret ve tehdit ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu


ANTALYA (A.A) - Antalyada bir muhtar, mahalledeki köpeklerden rahatsız olan bir sakininin kendisine telefon mesajıyla hakaret ve tehdit ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.
     Tarım Mahallesi Muhtarı Veli Can, Muratpaşa Muhtarlar Derneğinde düzenlediği basın toplantısında, mahallesindeki 3-4 köpekten rahatsız olan bir mahalle sakininin kendisine şikayette bulunduğunu söyledi.
     Ancak bu sorunun muhtarın görevleri arasında yer almadığını ilgili kişiye anlattığını kaydeden Can, aynı kişinin kendisine telefon mesajıyla hakaret ve tehdit ettiğini ileri sürdü. Can, Köpeklerden şikayetçi olan kişiden bugün Muhtar son defa adam gibi uyarıyorum, köpek çiftliğini hallet, bütün gece uyuyamıyorum. Halletmezsen ben seni halletcem, yakınlarınla helalleş diye telefonuma mesaj geldi. Ben de savcılığa suç duyurusunda bulundum dedi.
     Can, mahalledeki köpeklerle ilgili şikayetin belediyenin sorumluluğunda olduğunu bildirdi.
     Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Can da Tarım Mahallesi Muhtarı Veli Cana yapılan bu davranışı kınadıklarını bildirdi. Muratpaşa Muhtarları olarak bu davranışı kendilerine yapılmış çirkin saldırı olarak gördüklerini ifade eden Akcan, Muhtar arkadaşımıza yapılan yakışıksız, seviyesiz, tehdit dolu bu çirkin saldırıyı kınıyoruz. Halkın oylarıyla seçilen, zor görevi layıkıyla yapmaya çalışan muhtarlar olarak bu tür saldırıları hiç bir zaman hakketmiyoruz diye konuştu.
     Bu olayın takipçisi olacaklarını belirten Akcan, bu tür davranışların tekrarlanmaması temennisinde bulundu.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Köpeklerden rahatsız olan kişinin muhtarı tehdit Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER