Körfeze MYO kuruluyor

Körfeze MYO kuruluyor -KOÜ Rektörü Prof. Komsuoğlu: Ulaştırma ve Lojistik Yüksek Okulu kurulması konusunu Yüksek Öğrenim Kurumuna (YÖK) bildirdik, süreç tüm hızıyla devam ediyor


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Rektörü Prof. Dr. Sezer Şener Komsuoğlu, Körfez ilçeye Ulaştırma ve Lojistik Yüksek Okulu (MYO) kurulması konusunu Yüksek Öğrenim Kurumuna (YÖK) bildirdik, süreç tüm hızıyla devam ediyor dedi.
     Komsuoğlu, beraberinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Demirci ile birlikte, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivanı ziyaret ederek, Yarımcada bulunan belediyenin eski hizmet binasında kurulması düşünülen Ulaştırma ve Lojistik Yüksek Okulu konusunda görüş alışverişinde bulundu.
     Rektör Komsuoğlu, Yarımcada kurmayı düşündüğümüz Ulaştırma ve Lojistik Yüksek Okulu konusunu Yüksek Öğrenim Kurumuna (YÖK) bildirdik, süreç tüm hızıyla devam ediyor diye konuştu.
     Herekede, Körfez Belediyesince yapımına başlanılan Kocaeli Üniversitesi Hereke Sosyal Tesisi projesinin de değerlendirildiği toplantıda, Körfeze 4 yıllık bir meslek yüksek okulu kazandırmayı çok arzuladığını belirten Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Boşalttığımız belediye binasını üniversiteye tahsis ediyoruz. Süreç tamamlandığında ilçemize 4 yıllık bir bölüm kazandırmış olacağız. Herekede, Kocaeli Üniversitesine yakışır bir sosyal tesis yapmak için ihale süreci tamamlandı ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Körfeze MYO kuruluyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER