Körfez Belediye Başkanı Pehlivana ziyaretleri

Körfez Belediye Başkanı Pehlivana ziyaretleri


KOCAELİ (A.A) - Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Körfez Kent Konseyi, Körfez Yarımca Lisesi ve Yarımca Balıkçılar Derneği yöneticilerini makamında ayrı ayrı kabul etti.
     Belediyeden yapılan açıklamada, Pehlivanı ilk olarak Körfez Kent Konseyi Başkanı Nihat Gökbayrak, yönetim kurulu üyeleri Engin Öztürk, Ali Karadeniz, Ahmet Şentürk, Yakup Koçver, kadın ve gençlik meclis üyeleri ziyaret etti.
     Pehlivan, ilçede Körfezliyim anlayışının oluşması gerektiğini belirterek, kent konseyinin ilçe için önemli bir misyon üstlendiğini kaydetti.
     Pehlivanın sonraki ziyaretçileri ise Yarımca Balıkçılar Derneği Başkanı Kibar Çolak, yönetim kurulu üyeleri Cemal Baydal, Remzi Alkan, Mehmet Yıldız, Nurettin Akkuş ve Levent Alpak oldu.
     Yeni yapılan belediye hizmet binasını beğendiklerini belirten dernek üyeleri, belediye binasının ilçeye hayırlı olmasını temenni ettiler.
     Son olarak, Körfez Yarımca Lisesi Müdürü Murat İbranoğlu, Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Dinler ve velileri kabul eden Pehlivan, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     İbranoğlu, okul yöneticileri olarak şanslı olduklarını belirterek, Körfezde eğitim gönüllüsü bir başkanımız var. Okulumuz ile ilgili tüm çalışmalar da bize katkı veriyor. Kendisine teşekkür ediyorum dedi.
     İbranoğlu, Körfez Yarımca Liseside eğitime verdiği destekten dolayı Pehlivana plaket verdi.
    
     Muhabir: İbrahim Aktaş
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Körfez Belediye Başkanı Pehlivana ziyaretleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER