Körfez Belediyesinden Çağrı Merkezi uygulaması

Körfez Belediyesinden Çağrı Merkezi uygulaması


KOCAELİ (A.A) - Körfez Belediyesi, Çağrı Merkezi uygulaması ile yeni bir hizmet başlattı.
     Belediyeden yapılan açıklamada, vatandaşların ihtiyaçlarına ve beklentilerine hızlı ve etkili bir şekilde cevap verebilmek amacıyla kurulan çağrı Merkezine, vatandaşların 0 262 500 00 50 numaralı telefonla ulaşabilecekleri bildirildi.
     Körfez Belediyesi personeli, telefonda temel iletişim teknikleri konusunda yetkin hale gelmesi ve görüşmelerde vatandaş odaklı bakış açısını yansıtarak verimlilik hedeflerine ulaşabilmesi için, Telephonedoctor Türkiye firmasından Telefonda Etkin İletişim eğitimi aldı.
     Telefonu karşılama, ihtiyacı anlama, dinleme, soru sorma ve uğurlama teknikleri ve devamlı uygulamaları gereken standartlarla ilgili eğitim gören personelin ortak bir kurum dilinde hizmet vermesi ve vatandaşları memnun etmesi amaçlanıyor.
     İki gün süren ve çağrı merkezinde görevlendirilecek personelin katıldığı eğitim seminerinde başarılı olanlara sertifikalarını, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan verdi.
     Pehlivan, törende yaptığı konuşmada, Kurumsal dönüşümün bu önemli ayağı olan bu merkez vatandaşla belediye arasında köprü görevi üstleniyor. Bu merkez sayesinde vatandaşlarımızın taleplerinin en kısa sürede karşılanmasının yanı sıra, hizmet stratejilerimizde, yol haritamız da belirlenmiş oluyor dedi.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Körfez Belediyesinden Çağrı Merkezi uygulaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER