Kosovada Silifke Caddesi

Kosovada Silifke Caddesi


MERSİN (A.A) - Silifkenin kardeş şehri Fushe Kosova-da bir caddeye Silifke adının verildiği bildirildi.
     Beraberindeki heyetle kardeş şehir Kosovaya giden Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, geziyle ilgili yaptığı açıklamada, kardeş şehir Belediye Başkanı Burim Berishayı makamında ziyaret ettiklerini kaydetti.
     Kardeş şehir ilişkilerinin her geçen gün daha da verimli hale geldiğini ifade eden Öngel, Fushe Kosova Belediye Meclisi tarafından alınan karar gereğince Kosovada bir caddeye Silifkenin adının verilmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti.
     Öngel, kardeş şehir belediyesinin meclis toplantısına da katılarak burada yürütülen faaliyetler hakkında bilgi edindiklerini dile getirerek, şunları kaydetti:
     Kosovada eğitim ve öğretim kurumlarını da ziyaret ederek burada görev yapan eğitimcilerle ve öğrencilerle de görüşme imkanı bulduk. Daha sonra Silifke Caddesinin açılışını Türkiyenin Kosovanın Büyükelçisi Songül Özel, Fushe Kosova Belediye Başkanı Burim Berisha ve belediye meclis üyeleri ve Silifkeden katılan heyetimizle birlikte yaptık.
     Öngel, Silifkede de bir caddeye Fushe Kosova isminin verilmesiyle ilgili çalışmaya kısa sürede başlayacaklarını bildirdi.
    
     Muhabir: Hüseyin Haskan
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Kosovada Silifke Caddesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER