KOTOda seçime doğru

KOTOda seçime doğru -KOTO Başkan adayı Özbağ: Tüm yaşananlar ve oluşan kanı, KOTOda değişimin şart olduğunu göstermektedir


KOCAELİ (A.A) - Toplam 12 bin üyesi bulunan Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) başkanlığı seçimlerinde Yenilikçiler Grubunun adayı Murat Özdağ, tüm yaşananlar ve oluşan kanı, KOTOda değişimin şart olduğunu gösterdiğini bildirdi.
     Özdağ, İzmit Antipkapı Tesislerininde düzenlediği basın toplantısında, oda üyelerinde mevcut yönetimin KOTOnun işlevini yerine getirmediği, aidat toplamaktan başka bir şey yapmadığı kanısının hakim olduğunu öne sürdü.
     Durum tespiti için akademisyenler denetiminde yaptırdıkları anket sonucuna göre, üyeler ile oda yönetimi arasında çok ciddi kopukluk ve mesafe olduğunu gördüklerini söyledi.
     Yenilikçiler Grubu olarak KOTO yönetimine talip olduklarını belirten Özdağ, Odamız Türkiyenin en eski ticaret odasıdır ve 12 bin üyeye sahiptir. Tüm imkanlara rağmen KOTO yanlış yönetilmektedir. Tüm yaşananlar ve oluşan kanı, KOTOda değişimin şart olduğunu göstermektedir ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber KOTOda seçime doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER