Köy çocukları için oyuncak kampanyası

Köy çocukları için oyuncak kampanyası -Adananın Kozan ilçesinde lise öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında köy okullarındaki çocuklara dağıltılmak üzere 2 bin 500 oyuncak topladı


ADANA (A.A) - Kozan ilçesinde, Yusuf Baysal Anadolu Lisesi öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında köy okullarındaki çocuklara dağıltılmak üzere 2 bin 500 oyuncak topladı.
     Okulun öğrencisi ve Adana Öğrenci Meclis Başkanı Büşra Ören, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okul arkadaşlarıyla "Küçük bir oyuncak, büyük bir mutluluk" sloganıyla sürdürdükleri kampanyaya, şuana kadar 2 bin 500 oyuncak desteği sağlandığını söyledi.
     İlçedeki okullar, kurumlar ve vatandaşlardan topladıkları oyuncakları ayrıştırdıklarını belirten Ören, Pozantı ve Sayhandaki bazı okul öğrencilerinin de kampanyaya destek olacaklarını ifade etti.
     Ören, oyuncukları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında köy okullarındaki öğrencilere göndereceklerini dile getirerek, şunları kaydetti:
     "Hedefimiz 3 bin oyuncağa ulaşmak. Bağışlanan oyuncaklar, köylerde, muhtarlar ve okul müdürleri aracılıyla dağıtılacak. Amacımız çocukların 23 Nisanda sevindirilmesi ve atıl oyuncakların değerlendirilmesi. Kampanyamıza destek veren okulumuz idaresine, öğrenci arkadaşlarımıza ve yardımsever kurum ve kişilere teşekkür ediyorum."
    
     Muhabir: Volkan Varan / Ali Güreli
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Köy çocukları için oyuncak kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER