Köyde kaybolan yaşlı kişi aranıyor

Köyde kaybolan yaşlı kişi aranıyor -Kozlu beldesinde dün kaybolan 90 yaşındaki Bilal Altay, AFAD ekipleri tarafından ormanlık alanda aranıyor


ZONGULDAK (A.A) - Kozlu beldesinde dün kaybolan yaşlı kişi, AFAD ekipleri tarafından ormanlık alanda aranıyor.
     Edinilen bilgiye göre, dün Kozlu Beldesine bağlı Üçköy köyünde oturan 90 yaşındaki Bilal Altay, evinden ayrıldıktan sonra geri dönmedi. Kendisinden bugüne kadar haber alamayan Altayın yakınları, durumu jandarma ve AFAD ekiplerine bildirdi.
     AFAD ekipleri, Altayın evinin yakınlarındaki ormanlık alanda ve yürüdüğü yollarda arama çalışmasına başladı. Arama kurtarma köpekleri de Altayı arama çalışmalarına destek veriyor.
     Bilal Altayın oğlu Kadir Altay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, babasının Alzheimer hastası olduğunu ve daha öncede evden ayrıldığında ertesi gün geri geldiğini söyledi.
     Babasının evdekilere Mezarlığa gideceğini söyleyerek evden çıktığını aktaran Altay, Akşam olunca geri dönmemiş. Evdekilerde durum köydekilere söylüyorlar. Vatandaşlarda karanlıkta babamı köyde aramaya başlamışlar. Bugün eve dönmeyince meraklandık durumu jandarma ve AFAD ekiplerine bildirdik. Daha önceden de evden çıkıp kaybolduğu oluyordu. Ancak o zaman karakola gidip bana bakmıyorlar diye bizden şikayetçi oluyordu. Bugün hiç bir yerde bulamayınca endişelenmeye başladık. Görenler ve tanıyanlar varsa hemen babamı polis veya jandarma ekiplerine bildirsinler diye konuştu.
    
     Muhabir: Ferdi Akıllı/Sinan Özmüş
     Yayıncı: J.Jale Müminoğlu
<< Önceki Haber Köyde kaybolan yaşlı kişi aranıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER