Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantısı

Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantısı -Bilecik Vali Yardımcısı Çınar: -2013 yılındaki bütçenin büyük kısmını köy yollarına ayıracağız


BİLECİK (A.A) - Bilecik Vali Yardımcısı Metin Çınar, 2013 yılındaki bütçenin büyük kısmını köy yollarına ayıracaklarını söyledi.
     Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı da olan Çınar, İl Özel İdaresinde gerçekleştirilen toplantıda, köylere yaptıkları hizmetlerde bütün köylülerin katkısı olduğunu belirterek, birlik ve beraberlik içinde çalışarak bütün köylerin sorunlarını çözmeye çalışacaklarını kaydetti.
     2012 yılında köy ve kentte büyük sorunlar yaşadıklarını, bunun için köy yollarının yapımına zaman ve bütçe ayıramadıklarını dile getiren Çınar, şöyle konuştu:
     2013 yılındaki bütçenin büyük kısmını köy yollarına ayıracağız. Bütün köy yollarının yapmaya çalışacağız. 2013 bütçesi 3 milyon 760 bin 800 lira olarak ayrıldı. 2014 yılı için 3 milyon 991 bin 232 lira, 2015 için ise 4 milyon 67 bin 681 lira tahsis edildi. Bu yıl Bilecikte birçok sorunla karşılaştığımız için küçük köylerle yeteri kadar ilgilemedik. Önümüzdeki yıl köy yollarına daha fazla önem vererek, çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
     Çınar, 30 köye su deposu klorlama cihazı taktıklarını, geriye kalan 48 köyden gelecek talep doğrultusunda bu hizmetleri yerine getireceklerini bildirdi.
     İl Genel Meclis Başkanı Hasan Hüseyin Çelik de köylere ayırdıkları bütçenin her yıl arttığını, köylerin ihtiyaçlarına cevap vermeye çalıştıklarını anlattı.
    
     Muhabir: Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER